Csapattagok

Sziasztok. Daikirai vagyok. Fordító, lektor, formázó. 2014 január óta fordítok. Kedvenc műfajom az isekai/fantasy, de nagyon szeretem még a romantikus és pszichológiai animéket is.

Daikirai

Fordító, lektor, formázó

Dynnye vagyok, a MutekiFansub egyik lektora. Bármilyen animét szívesen nézek, csak mostanában nem igazán jut rá időm, úgyhogy főképp azt követem amit lektorálok 😀

Dynnye

Lektor

Az én kecses művésznevem Dynamo, és hatalmas Anime fan vagyok. 2019 végén kezdtem el az első animémet, ami az InuYasha volt. Minden műfajt imádok, de a legfőbb kedvenceim az isekai, shounen, romcom, ecchi. Jelenleg a csapatban fordítóként tevékenykedek, épp a “My Stepsister Is My Ex” animét fordítom.

Dynamo

Fordító

Yo! Kariudo vagyok, a csapatba frissen érkezett fordító. Kedvenc műfajaim inkább a shounen és a slice of life, de nagyából mindent megnézek, nyitott vagyok az új dolgokra.

Kariudo

Fordító

Achon vagyok, fordító vagyok a csapatban. Imádok fordítani, és jólesik, ha ezzel enyhe örömöt tudok adni másoknak. Animét gyerekkorom óta nézek, aktívabban 10 éves korom óta. Nincs olyan műfaj, amit ne szeretnék. Kedvenc animéim: Yu-Gi-Oh!, Kaguya-sama, SAO, Re:Zero, Date a Live, Classroom of the Elite, Puella Magi Madoka Magica. Mangák közül, az előbb ejtetteken kívül kiemelném a Jujutsu Kaisent és a Chainsaw Mant. Manhwák közül a Solo Levelinget és a Tower of Godot szeretem.

Achon

Fordító